Hakukonemainonta buustaa liiketoimintasi ja tuo myyntiä

HAKUKONEMAINONTA alkaen vain 250€ 

Hakukonekonemainonta on strategista mainontaa ja sen optimointi vaatii taitoa sekä on lähes välttämätöntä, ellet vain halua tuhlata rahaa. Meillä sitä on 15-vuoden kokemuksella ja autamme mielellämme yritystäsi ottamaan huipputulokset irti sen hyödyistä.

Hakukonemainonnalla (Google Ads & Bing Ads) saat nopeita tuloksia ja ovipumppu alkaa laulamaan yrityksessäsi lähes saman tien kun se saadaan päälle. Hakukonemainonta täytyy kuitenkin suunnitella ja toteuttaa järkevästi, koska se voi vaan muuten haukata rahasi ilman, että saat niillä mitään hyötyä esimerkiksi jos avainsanat ovat varomattomasti liian avoimesti määritelty.

Me lupaamme tuottaa sinulle hyötyä ja jos et saa tuloksia saat rahasi takaisin. Meillä on pitkä kokemus kansainvälisten ja kotimaisten brändien / yritysten hakukonemainonnasta. Me hoidamme luotettavasti hakusanamainontasi mittaamisen, suunnittelu, toteutuksen ja ylläpidon.

Olemme suomen tunnetuimpia hakukonemainonnan tekijöitä ja meitä on haastateltu hakukoneoptimoinnista / hakukonemainonnasta useaan mediaan asiantuntijana.

Ota yhteyttä ja kysy lisää hakukonemainonnasta alla olevilla tiedoilla niin kerromme hakusanamainontanne toteutuskeen varmasti luotettavan, tehokkaan sekä tuottavan näkemyksen, sekä sille ehdotuksen sekä kustannustehokkaan hinnan.

Hinnat eivät sisällä ALVia (24%).

Hakukonemainonta eli SEM

Hakusanamainonta (eli SEM)

Hakusanamainonta tarkoittaa yleensä Googlen & Bingin haussa hakutulosten ohessa olevan kohdistetun mainonnan ostamista, mutta sillä myös voidaan kohdistaa mainontaa myös partneriverkostoihin (Youtube, lukuisat nettisivut, Gmail, jne).

Hakusanamainonta yrityksille

  • Yli 15-vuoden kokemus kotimaisten ja kansainvälisten huippubrändien hakukonemainonnan luotettuna konsulttina
  • Luotettava, tehokas ja varmasti tuloksia saava hakukonemainonnan strateginen kumppani
  • Saamme varmasti tulostakuulla parannettua yrityksesi hakukonemainonnan tuotto/panosuhdetta.

OTA YHTEYTTÄ

KYSY MEILTÄ LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

KYSY LISÄÄ DIGIMARKKINOINNISTA LOMAKKEELLA

Liity yrittäjän & YRityksen etukirjeeseen