Laskurahoitus

Saat Heti rahaa yrityksesi myyntilaskuista - TÄYTÄ KASSASI NOPEASTI

Onko yritykselläsi avoimia laskuja ja tarvitset yrityksellesi nopeasti kassaa? Myy yrityksesi laskut meille –  Maksamme niistä käyvän korvauksen ja saat rahaa heti!

6 hyvää syytä myydä laskut

 • Kassavirta nopeutuu ja yritysi saa rahat jo ennen eräpäivää.
 • Yrityksellä on yllättävä tai lyhytaikainen rahantarve.
 • Yritys voi keskittyä ydinliiketoimintaansa.
 • Hoidamme maksuvalvonnan.
 • Laskuja voi myydä tarpeen mukaan yhden tai useampia.
 • Laskun myyminen verkossa on helppoa ja nopeaa

Millaisia laskuja voit myydä?

 • ASIAKKAANA YRITYS
  Ostamme yritysten tai yhteisöjen väliset laskut.
 • ERÄÄNTYMÄTTÖMÄT
  Ostamme laskut ennen niiden eräpäivää.
 • RIIDATTOMAT
  Laskun peruste on riidaton ja lasku on aiheellinen.
 • YHDEN TAI USEAMPIA
  Voit myydä laskuja tai laskun silloin kun sinulle sopii.

Miksi yrityksen laskujen myynti kannattaa?

Laskut rahaksi on nopea ja helppo tapa muuttaa yrityksen myyntisaatavia heti rahaksi. Laskujen myynti on vaihtoehto velkarahoitukselle eikä se sido yrityksenne vakuuksia. Saat laskun myyjänä laskutettavan rahan yrityksesi käyttöön jopa saman päivän aikana.

Nopeamman kassankierron myötä yrityksen maksuvalmius paranee. Pystyt turvaamaan liiketoiminnan kulut ja rahoittamaan investointeja ilman pitkien maksuehtojen aiheuttamaa huolta. Myymällä myyntisaatavat pidät luottoriskin matalana ja ja kassavirran tasaisena.

Yrityksillä on usein luotettavia ja hyvin laskunsa maksavia asiakkaita, mutta maksuajat saattavat olla pitkiä. Laskun myyjänä saa yrityksesi laskutettavan rahan käyttöön jopa saman päivän aikana tarjouspyynnön saapumisesta meille vaikka laskun maksuehto olisi 14, 21, 30, 45 tai jopa 90 päivää.

Voit tarjota laskujen maksajille myös pidempiä maksuehtoja. Yrityksesi tarjoama pidempi maksuaika voi toimia kilpailutekijänä, koska kasvavassa määrin on yrityksiä jotka vaativat yhä pitempiä maksuehtoja.

Yritykselle voi tulla yllättäviä menoja tai investointitarpeita jolloin tarvitsee lisärahoitusta. Rahoituksen vakuusvaatimukset ovat pankeissa kasvaneet eikä kaikilla yrittäjillä ole aikaa pitkiin lainojen- tai luottojen hakuprosesseihin. Laskujen eli myyntisaatavien myyminen on tällöin varteenotettava vaihtoehto nopeaan rahoitukseen. Yritys- tai pankkilainoihin verrattuna ei laskujen myynti vaadi vakuuksia eikä se sido yritystä pitkiksi ajoiksi.

Laskujen myynti sopii kaiken kokoisille yrityksille kokoon katsomatta, olit sitten pieni tai suuri toimija. Toimintaamme ohjaavat asiakkaidemme arvostamat laatukriteerit: nopeus, helppous, selkeys ja luotettavuus. Palvelun voi aloittaa tai lopettaa nopealla aikataululla ja kaiken voi hoitaa verkossa.

Myy laskusi tästä!

Liity yrittäjän & YRityksen etukirjeeseen