Web-analytiikka auttaa säästämään euroja ja parantaa myyntiä

Web-analytiikka alkaen vain 100€ 

Haluatko parantaa mainonnan tuottoasi, laskea kustannuksia tai parantaa sivustosi käytettävyyttä? Web-analytiikan hyödyntäminen auttaa! Meidän avullamme se onnistuu, meillä on yli 15-vuoden kokemus vaativista web-analytiikan projekteista lukuisille ulkomaisille ja kotimaisille tunnetuille brändeille.

Olemme pitkän linjan web-analytiikka -ammattilaisia jotka hallitsee niin Google Analyticsin, Matomon, Adobe Analyticsin,  Crazy Eggsin, HotJarin, Leadfeederin, Google Data Studion, Google Tag Managerin ja monet muut kotisivujen mittaamiseen ja web-analytiikkaan liittyvät palvelut suvereneenisti

Nyt web-analytiikka -projektit alkaen vain 100€ yrityksille. Meiltä saat myös hakukonemainonnan ja muut digibisnekseen liittyvät palvelut varmasti ammattitaidolla sekä luotettavasti.  Ota yhteyttä niin laitetaan web-analytiikkanne mittaamaan oikeita asioita oikein!

Web-analytiikkaa yrityksille toteuttaa Online Leads Finland Oy. Me suunnitelemme, toteutamme ja koulutamme kaikki web-analytiikkaan ja kävijäseurantaan liittyvät projektit yrityksesi tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää web-analytiikasta alla olevilla tiedoilla niin kerromme analytiikka-projektillenne varmasti luotettavan näkemyksen, ehdotuksen ja kustannustehokkaan hinnan.

Hinnat eivät sisällä ALVia (24%).

Web-analytiikka eli kävijäseuranta

Web-analytiikka eli kävijäseuranta

Web-analytiikka tarkoittaa sivuston toiminnan, toimenpiteiden ja asiakkaiden käyttäytymisen mittaamista. Saatua dataa analysoidaan ja sen perusteella voidaan tehostaa sivuston & mainonnan toimintaa helposti.

Web-analytiikka yrityksille

  • Yli 15-vuoden kokemus kotimaisten ja kansainvälisten huippubrändien web-analytiikan osaajana
  • Luotettava, tehokas, luova ja osaava web-analytiikan kumppani
  • Parannamme varmasti yrityksesi mainonnan tuottoa ja sivuston toimintaa web-analytiikan avulla.

OTA YHTEYTTÄ

KYSY MEILTÄ LISÄÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

KYSY LISÄÄ DIGIMARKKINOINNISTA LOMAKKEELLA

Liity yrittäjän & YRityksen etukirjeeseen